Prebaľovací batoh na kočík? Nový super trend!

Prebalovaci ruksak Storksak

Už ste o tom počuli? Vraj prebaľovací batoh je najnovšou vychytávkou dnešných rodičov. Prečo po nich siahajú? No lebo ruksak nám dáva kríííídla!… 🙂 Ale nie, teraz vážne. Rodičia aktívnych detí prišli na to, že klasické prebaľovacie tašky na kočík pri deťoch od 1 roka už jednoducho nestačia. Tu je vysvetlenie:

Na deti treba dávať oveľa väčší pozor, akonáhle sa „rozbehnú“. Lietať za nimi po ihrisku s jedným vyškúleným okom na kočík, či nám z neho tašku niekto nečmajzol, to je naozaj len pre adrenalínových nadšencov. Niektoré prebaľovacie ruksaky sú dokonca priestrannejšie ako klasické tašky na kočík, čiže zmestíte do nich veci na celý deň. Takisto, keď sa rozhodnete odplienkovávať vášho drobca, budete sa musieť zásobiť dostatočným množstvom náhradného oblečenia, aby ste bez ujmy na cti zachraňovali ihriskové nehody. No a najlepšie na tom všetkom je, že taký ruksak sa neskôr premení na bežný batoh, ktorý s vami pôjde do fitka, do práce, či na víkendové výlety, jednoducho všade.

Ako si vybrať prebaľovací batoh.

Vrece sa roztrhlo s novými značkami, ktoré sa predbiehajú v zapracovávaní inovatívnych nápadov do svojich modelov. Veru, staré známe značky majú čo robiť, aby tomuto trendu stíhali prispôsobiť svoju ponuku. Či už sa budete rozhodovať podľa ceny, veľkosti alebo hodnotení od iných mamičiek, pri kúpe by ste mali zvážiť niekoľko vecí:

Rozmer: Aký veľký je batoh? Sedí tento batoh proporčne k vášmu telu a cítite sa v ňom pohodlne? Sedel by aj ďalším rodinným príslušníkom, teda vypomáhačom v núdzi?

Komfort: Čo vaše plecia? Široké popruhy rovnomerne rozdelia hmotnosť, pričom polstrované sú bonusom. Niektoré bežné batôžky túto vlastnosť veru nemajú.

Rozvrhnutie: Aj vrecká rozhodujú. Priestranný hlavný priestor s množstvom menších vreciek, kam uložíte všetky klasické detské potreby, ako sú fľaše, oblečenie, hračky a plienky, to je presne to, čo hľadáme. K tomu niekoľko ľahko prístupných vreciek na vonkajšej strane, ako dávkovač vlhčených utierok, sú nevyhnutnou pomôckou na zorganizovanie mamičkovskej výstroje.

Extra bodík: Dá sa batoh pripnúť? Úchyty na kočík vám umožňujú bezpečne pripevniť prebaľovací ruksak ku kočíku. Je to naozaj skvelá fičúra, ak si batoh potrebujete zložiť a chcete sa vyhnúť zašpineniu od zeme.

Ktorý je ten najlepší prebaľovací batoh, to Vám nepovieme, každá mamička má iné nároky. Tu je však niekoľko skutočne skvelých prebaľovacích batohov, o ktorých si myslíme, že uľahčujú rodičovský život. 

Ktoré prebaľovacie batohy na kočík sú momentálne TOPka medzi mamičkami?

Canpolbabies cerveny batoh na kocik

1. Prebaľovací ruksak Lady Mum Canpol Babies

Batoh je perfektný na prechádzky, stretká s inými mamičkami v meste alebo na ihriskový výlet. Nielenže má zaujímavý dizajn, ale zároveň je elegantný a výsostne praktický. Pri tomto batohu si môžete v pokoji odfjafknúť všetky body. Je priestranný, pripnete ho o každý kočík, má veľké množstvo vreciek, kvalitné spracovanie a skvelý pomer ceny/kvality. Prebaľovací batoh je dostupný vo viacerých farbách a určite si vyberiete tú vašu.

ZISTIŤ CENU NA HEUREKA.SK

2. SKIP HOP Forma sage prebaľovací batoh

Praktický a hlavne krásny, takto opisujú mamičky tento štýlový batoh, ktorý je možné nosiť na rôzne príležitosti. Tento ľahký a štýlovo prešívaný batoh ponúka pohodlie a zároveň mimoriadnu funkčnosť. Hlavná veľká priehradka s extra širokým otvorom uľahčí zbalenie a nájdenie všetkých potrebných vecí, od občerstvenia, plienok až po náhradné oblečenie.

Skvelý dizajn prešívaných pásikov sa bude vždy páčiť. Termoobal na fľašu je odnímateľný. Mäkká prebaľovacia podložka je mimoriadne hrubá, vďaka čomu sa plienočky menia pohodlne. Spomenúť treba aj množstvo vreciek vo vnútri batohu, ktoré razom zorganizujú vašu pojazdnú domácnosť.

 

Zistiť viac na feedo.sk

prebalovaci ruksak Little company3. Batoh na kočík Lisbon Braided Little company

Prepletaný prebaľovací batoh je základným pomocníkom pri výprave za každodenným dobrodružstvom, či už cez deň s vašim potomkom, alebo ak sa pošťastí, tak večer v meste s priateľmi. Prečo by ste si ho mali zadovážiť: Je veľmi priestranný, je možné ho pripevniť o kočík, má 8 vreciek pre dokonalý poriadok, obsahuje prebaľovaciu podložku a vôbec nevyzerá ako prebaľovacia taška!

ZISTIŤ VIAC NA HEUREKE

Skip hop prebalovaci batoh kozeny

3. Kožený prebaľovací ruksak Greenwich Skiphop

Prebaľovacia taška/batoh spája luxus a šikovnosť v jednom. Zemité farby a čisté elegantné línie potešia každú mamičku. Batoh je vybavený viacerými vreckami, pre dokonalú organizáciu. Zaujímavý je materiál: vegánska koža, 9 vreciek vrátane hlavnej priehradky na zips, predné i bočné vrecká, a nastaviteľné popruhy. Jednoduché zavesenie na kočík pomocou popruhov si budú pochvaľovať náročné mamičky. Batoh obsahuje polstrovanú prebaľovaciu podložku a dokonca priehradku pre tablet alebo notebook.

Zistiť cenu na feedo.sk

Pacapod Hartland oyst Prebaľovací batoh

5. Prebaľovací ruksak Hartland Oyster Pacapod

Hartland je jednoducho elegantný zvonka i zvnútra. Je ľahučký, má krásny termoobal, potlačený vzorom starej mapy a samozrejmosťou je aj úchyt na mádlo kočíka, ktorým šikovne pripnete ruksak o kočík. Luxusný batoh za luxusnú cenu.

Preveriť cenu na Feedo.sk

Pink lining prebalovaci batoh kremovy papagaj

6. Prebaľovací ruksak  Wonder bag papagáj Pink Lining

Veľmi sa nám páči vždy nápaditá potlač na taškách od Pink Lining, ktorá jednoznačne zlepší aj upršaný škaredý deň. Tento „čarovný ruksak“ (preklad wonder bag) je možné nosiť hneď niekoľkými spôsobmi. Termoobal na fľľaše je veľmi ľahko odnímateľný. Prebaľovacia podložka je extra hrubá, vďaka čomu sa pohodlne menia plienky a vo vnútri množstvo vreciek na usporiadanie všetkých vašich potrieb.

ZISTIŤ CENU NA HEUREKE

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *