Najlepší parný mixér na príkrmy – nemajte to na háku!

Konečne, keď prejdú tie mesiace na cicíku či UM, prichádza nové vzrušujúce obdobie pre rodiča – prvé príkrmy. Vzrušujúce hovoríme preto, že toto obdobie si vaše grgy budú doslovne „vychutnávať“ a v kuchyni sa budú konať párty každý deň. Vy sa budete uchechtávať na tom, aké grimasy dokáže vystrúhať váš potomok a zároveň plakať, čo všetko padlo za obeť. Čoskoro tiež zistíte, že príprava príkrmov trvá niekedy rovnako dlho ako nedeľný obed pre svokru a vy zrazu nič nestíhate.

Nedajte sa však zlákať výrobcami hotových výživ a dajte druhú šancu varenému jedlu od základu. Získate hrejivý pocit z toho, že svojmu bábätku dávate ozajstné jedlo a budete mať jasno v tom, čo mu do jedla dávate. Nič, čo by ste nechceli sami jesť, sa tam nedostane.

Keďže varením prichádza jedlo o množstvo živín, práve pri príkrmoch sa odporúča variť výlučne na pare.

Žial klasické varenie na pare môže liezť po čase na nervy, lebo jedlo aj vodu musíte neustále kontrolovať, nehovoriac o stave kuchyne. Pokiaľ sa vám teda páči myšlienka „Nakrájať, vložiť, zapnúť a viac sa nestarať“ tak parný hrniec na príkrmy je jasnou voľbou.

Pre rodičov, ktorí to nemajú na háku, chcú pre bábätko chutné a zdravé jedlo a pritom skrátiť si čas v kuchyni, tu je náš výber najlepších parných mixérov pre detské príkrmy.

Babymoov NUTRIBABY+ 5 v 1 parný varič a mixér na príkrmy

babymoov nutribaby 2 parný varič

POZRIEŤ CENU NA HEUREKA.SK

S Babymoov Nutribaby vás čaká zážitkové varenie príkrmov. Bude to samé vuaau a jeeeej, to uuuuuž? Táto mašinka má až 5 funkcií, okrem „parenia“ viete jedlo zohrievať, mixovať aj sterilizovať nádobky. Uvaríte množstvo porcií, pretože má objem až 2200 ml (2 poschodia). Pomer ceny a výkonu je oproti ostatným značkám jednoznačne výhodný. Hotový obed sa ohlási zapípaním za 20 minút a jednotlivé diely môžete šmariť aj do umývačky riadu.

Avent parný hrniec a mixér 4v1

Avent parný hrniec a mixér 4v1
Avent parný hrniec a mixér 4v1

POZRIEŤ CENU NA HEUREKA.SK

Avent parný mixér na príkrmy sme dali na druhé miesto, pretože je predsa len trochu drahší. Avšak za čo si zaplatíte, to aj dostanete a recenzie tento varič stavajú na popredné priečky. Uvaríte v ňom až 4 porcie jedla, ktoré môžete odložiť do mrazničky na neskorší konzum. Hrniec tepelne upravuje pokrm rovnomerne, vie príkrm rozmraziť aj zohriať. K mixéru dostanete plnú výbavu na čarovanie v kuchyni, je dodávaný s knihou receptov, 120 ml nádobkou na príkrmy a pomôckami k bezpečnosti.

Beaba babycook mixér

POZRIEŤ NA HEUREKA.SK

Beaba Babycook mixér sa vyrába v dvoch variantách, Solo alebo Duo. Obidve sú dizajnovo veľmi pôsobivé, to znamená, že ich nemusíte schovávať pred návštevami. 🙂 Zároveň Beaba vyniká skvelými funkciami a jednoduchou obsluhou. Iba do neho nalejete vodu, do vkladacieho košíka vložíte na kúsky zeleninku a mäsko a prístroj zapnete. Hotové jedlo do 15 minút.

Tommee tipee parný varič a mixér

POZRIEŤ RECENZIE NA HEUREKA.SK

Sme si vedomí toho, že parný mixér na príkrmy vie zamávať s rozpočtom, pretože je to investícia. Investíciou sa dá nazvať v detskom sortimente (okrem plienok) asi všetko nad 50 Eur. Pokiaľ sa o prístroj budete vzorne starať, časť peniažkov sa vám môže vrátiť z predaja na bazári. Alebo ak sa nebojíte objednávať z Aliexpressu, parných mixérov tam nájdete habadej. Rozhodnúť sa viete vďaka recenziám a je veľká pravdepodobnosť, že tam nájdete dizajnovo veľmi podobné modely. 🙂

Nezabudnite však na príslušenstvo. Lyžičky na prvé príkrmy, misky na príkrmy, podložka pod misku, stolička na kŕmenie, ale aj uzatvárateľný pohárik na vodičku, ľahkoutierateľný podbradník, to je len niekoľko vecí, čo bude váš drobec k chutnému obedu potrebovať.

Veselé papkanie želáme! 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *