LOL Surprise bábika – čo musíte vedieť, aby ste pri kúpe nešliapli vedľa.

LOL bábika bling

Článok bol pripravovaný v konzultácii s 9 a 11 ročnou LOL maniačkou. 🙂

Deti majú radi tie najpodivnejšie veci. Určite mi dáte za pravdu, keď spomeniem napríklad žltú špongiu (Spongeboba), hovoriacich farebných poníkov alebo hlodavce s červenými lícami, čo hovoria pika pika. No a najnovšiou mániou medzi dievčatami vo veku od 4 do 11 rokov je, zdá sa, LOL Surprise bábika.

Niekomu však LOL surprise bábika nemusí nič hovoriť. Pokiaľ ste aj vy dostali za úlohu kúpiť túto malú slečnu, a neviete kde začať, prečítaním nášho článku získate solídny prehľad a možno sa z vás stane LOL bábikoexpert! 😀 No možno preháňame, ale každopádne u vnučky, dcéry či netere nepohoríte a ako bonus si užijete úprimnú detskú radosť. 🙂

1. Čo je LOL bábika?

L.O.L bábika (Lil Outrageous Littles) je malá plastová bábika, ktorá je zabalená do gule alebo kapsule. To by bolo ok, ale dostať sa k nej je celkom náročná úloha. Musíte sa totiž prebiť niekoľkými vrstvami obalu, kým LOL bábiku z gule vylovíte. Pod každým obalom je ukryté prekvapenie, doplnky ako topánočky alebo fľaša. Zvyčajne je tých obalov 5 až 7, takže rozbaľovanie je riadne vzrúšo. Každé balenie obsahuje aj lupu a tajnú správu. Keď sa prejde lupou po správe, odkryjú sa rôzne symboly, ktoré nám dospelým síce nedávajú  zmysel, ale deti už budú vedieť. ?

2. Čo LOL bábiky dokážu?

Lol bábika je nenápadná v tom, že vyzerá ako iné malé bábiky s tým rozdielom, že má na sebe buď glitrované vlasy, alebo šaty, alebo… veď nechajte sa aj vy trošku prekvapiť.

Keď ju stlačíte…

V každom balení je fľaštička, ktorú môžete naplniť vodou. Keď bábike dáte napiť, voda ostáva v nej. Lolka má tri možnosti (otvory), ako vodu zo seba vypustiť, teda okrem vypotenia. 😀 To by bolo asi už príliš. Takže buď vodu „vypľuje“, alebo vyciká, prípadne jej príde do plaču. Všetko závisí od toho, akým spôsobom ju stlačíte. Napríklad keď ju chytíte za bradu a temeno, začne plakať. Ak ju stlačíte za líca, vodu vyšplechne. Chápeme sa zatiaľ? 🙂

Keď ju necháte zmrznúť..

Druhým prekvapením, teda vlastne tretím, keď rátame samotné rozbaľovanie Lol bábiky, je to, že dokáže meniť farbu. Je potrebné k tomu experimentovať so studenou alebo teplou vodou. Alternatíva bez vody je, že LOLku dáte v zime na balkón (v lete do chladničky), a o nejakú chvíľu ju ani nespoznáte. Blond vlasy sa môžu premeniť na tmavohnedú, prípadne objavíte skryté tetovanie na ruke, dievčatá si tieto pokusy veľmi užívajú.

3. Aké série nájdeme aktuálne v obchodoch?

Lol bábika je zberateľský fenomén ako Barbie alebo Lego. Z každej série viete nazbierať 12 kusov. Ak sa stane, že novú LOLku už váš pokladík má, nemusíte sa hneď báť, bábika sa vymení s kamoškami, alebo na Facebooku v skupine LOL bábiky – výmena. Tu je prehľad najdôležitejších LOL Suprise sérií, ktoré momentálne u dievčat fičia.

LOL Glitter globe bábika

Lol surprise glitter globe

Glitter globe winter disco je séria Lol bábik upriamených na zimu a trblietky. Glitter globe prichádza v guli s efektom ľadu. Z viacerých gúľ bábik, sestričiek a zvieratiek viete vyskladať vianočný stromček. Každá bábika má svoje meno a každou novou sériou výrobca mení outfit na viac cool=šibnutý. Tu sa vyhrali so „zmrazenými“ vlasmi, čo môže byť dôležitá informácia pred kúpou.

Pozrieť cenu na Heureka.sk

LOL confetti pop

Rozdiel od ostatných sérií tkvie v spôsobe otvorenia. Potiahnutím stužky sa guľa otvorí a vyletia z nej farebné konfeti. Balenie je žlté alebo zlatohnedé. Confetti pop obsahuje až 9 prekvapení namiesto 7. Navyše tam nájdete tetovačku aj spôsob otvárania jednotlivých prekvapení sa riadi podľa otáčavého kruhu. Vnútro gule je normálne ružové, ak však máte vnútro zlaté, našli ste ultra-vzácnu LOLku. Juuu!

Pozrieť cenu na Heureka.sk

LOL Hairvibes

Donedávna sme videli vlasy LOLiek len z plastu, no najnovšia séria Hairvibes dostala ozajstné vlasy, ktoré sa dajú česať. Každá bábika #Hairvibes obsahuje 3+ kúsky parochne zo skutočných vlasov a 4 parochne z umelej hmoty, ktoré môžete kombinovať a vytvárať tak nekonečné účesy. Týmto darčekom určite potešíte každú LOL zberateľku.

Pozrieť cenu na Heureka.sk

LOL surprise Neónová trblietavá bábika

Lol suprprise lights glitter

Pripravte sa na to, že s L.O.L. Surprise Lights Glitter totálne zažiarite. Tieto trblietavé bábiky majú ohromujúce ligotavé detaily a obsahujú čierne svetlo, ktorým si môžete na svoju bábiku posvietiť a odhaľovať tak prekvapenia čiernym svetlom, WAW! Bábiku Lights Glitter je možné aj kúpať, pričom čakajte na vodné prekvapenie. To, že tieto bábiky pľujú a menia farbu, sme písali už vyššie, no okrem toho skrývajú aj 8 prekvapení.

Pozrieť cenu na Heureka.sk

LOL Fuzzy pets zvieratká

Fuzzy Pets je nová séria tajomných prekvapení. Nového miláčika musíte najprv umyť, odstrániť „Fuzz“, aby ste zistili, čo sa skrýva vo vnútri . Čaká vás 7 prekvapení v podobe doplnkov vrátane ňuňu zvieratka. Každé L.O.L. Prekvapenie série Fuzzy Pets obsahuje Fuzzy zvieratko potiahnuté mäkkou kožušinkou, magické zrkadlo, tajnú správu, fľašu, obliečko a doplnok. Tieto zvieratká sú skvelým spoločníkom všetkých Loliek a ak náhodou zvieratko vysmädne, skúste mu dať napiť. Uvidíte, čo sa stane! 🙂

Pozrieť cenu na Heureka.sk

A teraz už fakt posledná LOLka, sľubujeme!

LOL malá sestrička

Verná kópia veľkej LOL bábiky a teda súčasťou rodiny je L.O.L. sestrička. Guľa z balenia sa môže premeniť na kabelku, kde je možné uložiť všetky časti setu, alebo spodnú časť gule použiť ako vaňu pre bábiku.

Pozrieť cenu na Heureka.sk

Doplnky

LOL surprise box plný prekvapení

Lol suprise bábiky neprichádzajú len v guliach. Na trhu dostať rôzne sety a doplnky, napríklad LOL kufrík Bubbly surprise, LOL surprise Karavan, LOL domček, ktorý stojí pomaly toľko, čo ozajstný dom.. Najnovšia séria z Ameriky veľké bábiky OMG sa takisto pomaly dostávajú na pulty našich obchodov. Zhrniem to takto, to sa my rodičia máme zase na čo tešiť.

Vybrať LOL Surprise bábiku ako darček pre dievčatá sa vám možno zo začiatku zdalo ťažké ako maturita, no veríme, že po prečítaní článku už máte celkom jasno. 🙂 Tak, ktorá sa Vám pozdáva? 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *